Thursday, August 18, 2011

Hari Bershopping Yang Sesak!!

lebih kurang macam ni la sesaknye shopping semalam...



Assalamualaikum.....
ini kisah semalam....di sebabkan semalam aku da membebel ttg road bullies....
so, aku simpan kisah ni untuk di coretkan hari ni...
semalam bagi negeri2 tertentu, merupakan CUTI UMUM bg NUZUL AL QURAN.....
aku terlupa la pulak, mesti la orang ramai berpusu2 keluar nak bershopping raya untuk keluarga masing2...
memang sesak giler semalam.....(macam gamba kt atas tuh)
setiap kedai yang aku masuk, memang macam sardin jer....
sesak amat....
sampai nak memilih baju xder ruang la....
baju2 pun da tiada stok....
memang sakan la semua shopping raya....
antara yang sempat aku beli semalam ialah :

  1. sepasang kasut raya untuk aku
  2. sepasang kasut raya untuk IMRA(adik aku yg tingkatan 1)
  3. sepasang kasut raya untuk YANA(adik aku yg darjah 5)
  4. sepasang baju kurung kaler hijau + tudung syria untuk bonda tersayang...
  5. sehelai baju melayu kaler hijau jugak untuk ayahanda tercinta...
  6. sehelai kain pelikat untuk ayahanda....
sebenar nyer, kalau ikut nafsu, semua benda nak beli...
tapi bila di ikutkan bajet....hehehe....untuk minggu nih, yang tersenarai di atas je yg aku rembat dlu...
kalau sempat, minggu depan, aku beli la sikit2 tambah....
bab kuih raya aku da setelkan, main tunjuk je....
kt bawah nih aku share kan gamba untuk mata korang jamah...hehehe

biskut snow almond ( yg nih mmg kaw2 sedap!)

biskut buah pinggang(sedap!!)



2 comments:

  1. owh shopin kat raub pung sesak cam gitu ek.... oh ya seri susah sikit nak komen since tool yg follow cursor itu selalu aje kaco daun. Follow ler kami nyer blog nizamdsad

    ReplyDelete
  2. sesak kak niza....mmg sesak.....sampai nk parking keta pun kena pusing 2 3 kali....hehehe......saje je wt trail cursor camtuh.....hehehe.....ok2....nanti sy follow....

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved mmisznia.blogspot.com