Thursday, August 18, 2011

MENU BERBUKA PUASA RAMADHAN KE 18...

Assalamualaikum....
hehehe....catat sejarah...dalam sehari paling banyak aku pos entry dalam sehari....
sebenarnya aku baru je abis memasak....
so macam teringin nak bubuh dalam blog air tangan aku...
hehehe.....aku main masak je...x plan pun nak buat ape....so inilah hasil nyer...
ikan sungai masak asam jawa.....

sup ayam..( kosong je, cuma ader ayam...da nama sup ayam kan?hehehe)

nasi ulam...

kuih-muih( yg nih bukan aku masak, aku suh adik aku beli kat bazar td..)

ikan sungai goreng...

bubur lambok....(yg nih pun bukan aku masak..hehehe)
hurmmm.....air lak, aku xtau lagi nak buat air ape....
tengok la kang, lau susah sangat, minum teh o ais je...
SELAMAT BERBUKA BUAT SEMUA UMAT ISLAM....
especially kepada yang membaca blog aku....=)

p/s: ari nih ari kedua aku latih alia ( 5 tahun) adik aku puasa....bukan senang nak pujuk dier puasa tau....

2 comments:

  1. Apam polkadot tu beli kat bazar ramadan klau ke?
    X bape cantik rupanye.. klu pi bazar ramadan raub ada jual rasa ok la ada filling blueberry. Then cari la jugak popia marvelous (gerai dia blkg ada kedai jual tikar)

    ReplyDelete
  2. hehehe....tuh kak ya yang beli....dier beli ikut suka dier jela.....tapi abis jugak semalam....=)

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved mmisznia.blogspot.com