Thursday, August 18, 2011

my_sweet Little di_di ...

Assalamualaikum...
untuk entry aku kali ini, aku nak kenal kan korang ngan adik kesayangan aku....
merangkap adik aku yang paling bongsu...
AHMAD SYAAKIRIIN BIN HARTOMO namanya....
lahir pada 26hb Januari 2011 di Hospital Temerloh....
ader entry aku awal tahun nih, tentang aduan ke HOSHAS....
sesape yang nk baca, klik je kt bawah nih....
ENTRY LEPAS TTG HOSHAS...
hurmmm...tapi bukan tentang itu yang aku nak bebelkan ari nih...
aku nak share ke kiutan adik lelaki aku nih...hehehe...
nih antara gamba2 dier yang aku baru snap tadi.....
gamba sejak dier lahir memang penuh da dalam HP aku nih.....
asal aku rasa nak snap gamba dier, mesti aku snap nyer la....

macam tau2 je kan akak nk amik gamba....=P

sorry lau pic x clear, snap guna hp je....malas nk amik kamera...

hurmm...bila la syaakiriin nak merangkak?

cakk!

handsome kan? =) 

sekali tengok, cam aaron aziz lak...hahahaha

close-up..

" ishh...akak nih, banyak nyer amik gamba caye...."




syaakiriin nak mengejar hp yang aku pegang...


p/s: syaakiriin adalah hadiah hari jadi aku yang mak berikan......sangat2 aku sayang...

2 comments:

Copyright© All Rights Reserved mmisznia.blogspot.com