Thursday, August 25, 2011

IFTAR di Perjalanan.....@HOSHAS

abah sedang mengintai2 org lain sama ada da masuk waktu berbuka belum....

antara juadah berbuka yang sempat mak abah beli di bazar ramadhan temerloh...

model berbuka puasa...=P

kesian kat mak....kepenatan....dengan x sempat nak tido lagi...

penantian suatu penyeksaan....=P

nih menu berbuka pilihan aku....sedapp!

nih pulak menu abah.....nasi ayam berempah...

abah beli tau fu fah nih....sedapp....lama da x makan ni...

air minuman dan juga buah2an untuk santapan berbuka puasa...

mak da ready kan nasi beliau untuk di makan bila azan berbunyi....

2 comments:

  1. boleh tak post entri ni time malam? hahaha tensen tengok makanan...laparr saye...~

    ReplyDelete
  2. hehehehe........memang sengaja nak uji ketahanan semua yang membaca...hehehe...=P

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved mmisznia.blogspot.com